Vragen?
Neem gerust contact met ons op
Bel : 071 53 12 283
Of stel hier uw vraag!

Maak uw keuze:
Home » Studiebegeleiding Leiden

Studiebegeleiding Leiden

Op het gebied van studiebegeleiding nabij Leiden hebben wij meer dan 28 jaar ervaring. De begeleiding is bedoeld voor middelbare scholieren en wordt verzorgd in een eigen onderkomen op het terrein van internaat Bas Bouwlust. Tijdens de studiebegeleiding nabij Leiden wordt gezorgd voor een veilige en gezellige sfeer. Door een gedegen begeleiding aan te bieden, kunnen kinderen komen tot betere prestaties. Het is mogelijk om zelfstandig huiswerk te maken, maar ook kan er in groepsverband gewerkt worden.

Studiebegeleiding nabij Leiden wordt dagelijks aangeboden

Kinderen zijn op elke werkdag vanaf 14.30 uur welkom in ons onderkomen. Vanaf 15.30 uur zijn er studenten aanwezig die de studiebegeleiding nabij Leiden verzorgen. Er wordt tijdens de begeleiding veel aandacht besteed aan het plannen van werkzaamheden. Dit is voor veel kinderen een probleem. Daarnaast wordt extra uitleg gegeven indien nodig en wordt geholpen bij het maken van opdrachten. Ook het overhoren van stof behoort tot de mogelijkheden tijdens de begeleiding.

Contact

Indien u weinig tijd heeft voor het begeleiden van uw kind bij het maken van huiswerk, kan dat voor stress zorgen binnen het gezin. Een goede studiebegeleiding nabij Leiden is van zeer groot belang voor het behalen van goede studieresultaten. Als u wilt weten wat wij in uw situatie voor u kunnen betekenen, dan vragen wij u om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 071 – 53 12 283. Tijdens een eerste gesprek zult u verder geïnformeerd worden over onze studiebegeleiding.

Disclaimer | Sitemap